Магазин "Водяний"
(066) 15-13-258

Пн-Пт: 8:00 — 18:00
Сб: 8:00 — 14:00
Неділя: вихідний

Оптова торгівля
(050) 51-18-359

Пн-Пт: 8:00 — 17:00
Сб, Нд: вихідний

Навчання в Італії у надсучасному центрі IMMERGAS DOMUS

Навчання в Італії у надсучасному центрі IMMERGAS DOMUS

Сьогодні  в рамках навчання  наші спеціалісти відправилися до Італії. Кожного року ми прикладаємо максимум зусиль для підвищення кваліфікації наших спеціалістів. Зараз в кінець не простого 2021 року нам знов відкрив свої двері найбільший в Европі учбовий центр Immergas.

Трохи з історії компанії Immergas :

5 лютого 1964 на світ з’явилася компанія Immergas. Метою створення компанії стало бажання поділитися своїми інноваційними ідеями в області опалювального обладнання і з їх допомогою зробити життя людей кращим. Сьогодні для тисяч  інженерів і співробітників нічого не змінилося –  Immergas продовжує зосереджувати свої зусилля на вдосконаленні  заводів і технологій, зберігаючи італійські традиції. Спираючись на принципи і цінності компанії, Immergas розробляє свої проекти, звертаючи пильну увагу на турботу про навколишнє середовище. Сьогодні, як і понад 50 років тому, ідеї Immergas  народжують проекти, які спрямовані на поліпшення майбутнього, який передбачає комфорт, безпека, надійність і турботу про навколишнє середовище.

 

У 1994 р компанія відкриває свій перший філіал в Іспанії, а потім виходить на ринки Австрії, Бельгії, Польщі, Португалії, Словенії, Туреччини і Франції і завойовує їх.

Сьогодні компанія присутня в 43 країнах світу з 9 власними філіями в Європі.

Immergas – це біля 60-ти років історії успіху та надійності з турботою про Вас.

 

Учасникам поїздки були проведені презентації по продуктовому портфелю, новинкам, технічні семінари на базі виставкових зразків, де всі могли побачити обладнання Immergas.  Також до програми поїздки входило відвідування заводу Immergas  інноваційного комплексу DOMUS

Головною мотивацією була поїздка до Італії на завод Immergas на дводенне навчання в Італії у надсучасному центрі IMMERGAS DOMUS де можна було отримати відповіді на будь які запитання, що до специфіки  налаштування та сервісу.